Gaura neagră din interior

WuJi Gong – Tai Chi-ul Iluminării
cu Andrew Fretwell

BH

Vreau să vă prezint o formă de Qi Gong foarte simplă și cu efecte uimitoare, pe care oricine o poate învăța în doar câteva ore – WuJi Gong sau Tai Chi-ul Iluminării.

Când am luat contact prima dată cu această formă, cu aproximativ zece ani în urmă, călătoream în numeroase țări din Europa și predam Tai Chi, Qi Gong și meditații, majoritatea provenite din sistemul Universal Healing Tao al maestrului Mantak Chia.

La aceste cursuri am observat un tipar repetitiv: studenții se simțeau inspirați și spuneau că, în sfârșit, știau ce aveau de făcut în viață. Dar în majoritatea cazurilor, după 3 sau 6 luni, când mă întorceam, o luau de la început; la cursuri se simțeau din nou inspirați, dar nu erau capabili să facă singuri următorul salt în evoluția lor.

Vă rog să nu mă înțelegeți greșit; nu vreau să spun că practicile pe care le prezentam erau lipsite de valoare. Nu era nimic în neregulă cu practicile Universal Healing Tao. De fapt, îmi plăceau toate foarte mult și le predau în continuare și în ziua de azi. Însă aceste practici necesită adesea un oarecare nivel de disciplină personală și, privind în urmă, îmi dau seama că aptitudinile mele de profesor și capacitatea de a transmite practicile într-un mod simplu nu erau atât de dezvoltate ca astăzi.

Acum predau întotdeauna WuJi Gong – Tai Chi-il Iluminării ca fundament al tuturor cursurilor mele de alchimie internă; chiar și maestrul Mantak Chia a introdus această formă în sistemul lui, datorită simplității sale și capacității de a transforma viața practicanților.

În ceea ce-i privește pe studenții care se simțeau copleșiți și nu reușeau să progreseze în practica zilnică, după ce le-am arătat WuJi Gong s-a produs o schimbare reală.

Mai întâi am observat-o în ochii studenților și la început am fost șocat. Am văzut lumină în ochii lor și îmi aduc aminte că l-am întrebat pe unul dintre ei: ”Cum se face că arăți atât de radios?” Studentul mi-a spus: “Am început să practic WuJi Gong în mod regulat.”De asemenea, mi-a mărturisit că practica WuJi Gong era diferită de tot ce încercase înainte. Studenții simțeau că mintea li se liniștește și că din interiorul lor apare, ca prin magie, o pace profundă.

Program:

 

                     3 martie – De ce WuJi Gong? Activarea sincronicității în viața voastră
cu Andrew Fretwell

5 martie – Participa la cursul Descoperirea puterii reale prin WuJi Gong
Curs avansat cu Andrew Fretwell

Tel: Marius Stan  0724 560 810

 

Această pace profundă era suficientă pentru a-i inspira să practice în mod regulat; şi, asemenea unei picături de apă care cu timpul ajunge să sfărâme o stâncă tare, practica a început să dea roade. Așa se explicau lumina din ochii lor și faptul că spiritul începea să se manifeste în tot mai mai măsură în viața lor. O adevărată binecuvântare! Studenții îmi vorbeau despre ceea ce descoperisem eu însumi cu privire la WuJi Gong – Tai Chi-ul Iluminării.

Puterea aceste forme se ascunde în spatele unor mișcări surprinzător de simple. Uneori numesc WuJi Gong ”o binecuvântare a cerului”. La curs voi explicat mai detaliat în ce constă această putere și de ce forma este atât de eficientă în a transforma și vindeca viețile oamenilor.

Datorită relatărilor studenților mei, mi-am dat seama imediat că asta era soluția, atât pentru mine cât și pentru studenți. Pentru majoritatea oamenilor, viața modernă pare să devină din ce în ce mai complicată, iar orice practică spirituală care pune o presiune suplimentară asupra unei vieți deja complicate e condamnată la eșec.

Oamenii au nevoie să se reconecteze cu esența lor spirituală, însă deseori dificultățile vieții de zi cu zi îi îndepărtează de însăși sursa de energie care le-ar permite să devină mai echilibrați și mai eficienți. Este o problemă pe care o întâlnesc pretutindeni.

În ziua de azi, oamenii au nevoie de o metodă puternică și rapidă de reconectare cu dimensiunile spirituale profunde care-i hrănesc cu adevărat, au nevoie de ceva ușor de învățat, au nevoie să simtă că merg pe calea potrivită, în direcția scopului lor.

WuJi Gong – Tai Chi-ul iluminării oferă acest beneficiu și multe altele. Putem obține rezultate pentru care am avea nevoie de o oră de yoga sau o oră de meditație în doar 12-15 minute de WuJi Gong, prin mișcări simple.

Capacitatea acestei forme de a aduce la lumină adevărata natură a dimensiunilor spirituale profunde ale unei persoane este în sine un miracol viu. De aceea WuJi Gong este excelent pentru oricine a încercat să practice meditația, dar a descoperit că mintea îi hoinărea peste tot și a renunțat.

WuJi Gong – Tai Chi-ul Iluminării ne deschide conștiința către sinele nostru profund; când încep să practice forma, mulți oameni constată că mintea lor continuă să gândească, dar în același timp ajung să se identifice cu un spațiu al cunoașterii interioare, să se odihnească în pacea interioară. Acest sentiment de liniște și pace este o experiență foarte frecventă la toate cursurile de WuJi Gong – motiv pentru care practica WuJi Gong devine tot mai răspândită în toată Europa.

Scopul vieţii nu are nimic de-a face cu lucrurile pe care le facem în exterior; dar are de-a face în întregime cu măsura în care ne simţim împliniţi în interior. Putem avea o viaţă perfectă în exterior, conform cu aşteptările societăţii – dar în interior să ne simţim incompleţi.

Aceastei senzaţii de incompletitudine se adresează WuJi Gong îndeosebi. Nu cunosc nici altă formă de QiGong atât de puternică în deschiderea către dimensiunile interioare a oricărei persoane care o practică. Acesta este motivul pentru care m-am hotărât să-mi investesc timpul şi energia promovând-o în jurul lumii. Simt o satisfacţie deosebită văzând cum se răspândeşte şi cum vieţile altora se deschid dinăuntru către înafară.

Aşadar, dacă aveţi probleme de sănătate, WuJi Gong li se adresează. Dacă aveţi probleme financiare, WuJi Gong vă va aduce înţelegeri interioare despre cum să schimbaţi situaţia.

În lumea noastră modernă pare că toată lumea promite sănătate, bogăţie şi fericire. Este o industrie de miliarde de dolari şi, sincer, în experienţa mea, cea mai mare parte a ei e doar o perdea de fum.
Ce nu se înţelege deseori în viaţă este că provocările pe care le înfruntăm nu sunt greşeli – şi tot ceea ce ni se întâmplă este în scopul evoluţiei propriului suflet.

Majoritatea fiinţelor umane sunt mult mai sensitive decât realizează. Suntem precum bureţi “psihici” preluând frecvenţe, gânduri, stres colectiv şi alte emoţii care nu au absolut nimic de-a face cu noi.
Ce avem de făcut?
În experienţa mea, există o singură soluţie. Dezvoltarea propriului Pământ Interior. Dezvoltarea propriului Centru. Gaura ta neagră interioară.
Nu poţi opri intrarea in tine a valurilor psihice de stres colectiv. Dar dacă-ţi dezvolţi pământul interior (ceaunul), vei canaliza totul înspre centru, înainte de a avea ocazia să declanşeze o reacţie secundară în tine.

WuJi Gong – Tai Chi pentru Iluminare este perfect in acest sens. Cel mai bun mod de a-l descrie este prin a-ţi imagina o gaură neagră în centrul cel mai profound, care absoarbe totul în ea. Să fie limpede: acesta este ceva tangibil din punct de vedere fizic, ceva ce se poate simţi în interior.

Fiecare fiinţă umană deţine acest potenţial. În fapt, bebeluşii şi copiii mici au deja acest centru deja construit în ei – motiv pentru care ei nu au un sens al conştiinţei de sine sau o senzaţie de incompletitudine, de lipsă a ceva.
Este foarte posibil a-l dezvolta în interior prin practica de cultivare a Alchimiei Interne. WuJi Gong – Tai Chi pentru iluminare este o practică de alchimie internă pentru mase.

Ai mintea agitată? …….Cultivă-ţi centrul.
Eşti copleşit de emoţiile tale sau ale altora? ……. Cultivă-ţi centrul.
Nu poţi dormi bine? ……. Cultivă-ţi centrul.
Ai atenţia deficitară? …… Cultivă-ţi centrul.
Ai probleme alimentare? …… Cultivă-ţi centrul.
Ai energia scăzută? …… Cultivă-ţi centrul.

Răspunsul este întotdeauna acelaşi 

Orice situaţie sau problemă a vieţii poate fi mai bine asimilabilă prin această abordare.
În timp, poţi dezvolta acest centru pentru a conţine o uimitoare forţă interioară, precum o gaură neagră.

Sunt multe învăţături New Age în ce priveşte manifestarea propriei realităţi. Am scos în evidenţă că, de îndată ce o dorinţă se iveşte automat, declanşăm opusul ei. E vorba de teorie Yin şi Yang de bază.

Prin urmare, fiecare fiinţă umană tânjeşte după această abilitate de a crea fără efort. Acesta este modul în care natura crează, absolut lipsit de efort. Şi întrucât fiinţele umane sunt parte a naturii, şi noi cunoaştem intuitiv că avem aceeaşi putere interioară.

Fiecare fiinţă umană îşi exercită această putere, inconştient în cea mai mare parte. E una din cele mai mari surse de frustrare în vieţile majorităţii oamenilor: inabilitatea de a crea în mod conştient. Iisus a evidenţiat acest principiu Yin-Yang în afirmaţia sa:

”Căci celui ce are i se va da şi-i va prisosi, iar de la cel ce nu are, şi ce are i se va lua.” (Matei 13:12)

Dacă vei coborî adânc în Pământul interior (centru), după câteva serii de WuJi Gong, şi din acel spaţiu de absolută neutralitate, vei vedea cu sinceritate ce ar aduce mai multă armonie şi echilibru întregii tale vieţi, doar simţind acea calitate din spaţiul potenţialului nelimitat . . . totul se va manifesta fără efort. Acesta este modul în care mi-am schimbat întreaga mea viaţă, fiind acum unul dintre cei care predau Alchimie Internă la nivel înalt.

Există o putere uriaşă în ceea ce este nevăzut şi subtil; întreaga descoperire a energiei şi materiei întunecate confirmă ceea ce Taoiştii au descoperit cu mii de ani în urmă. O parte a alchimiei interne constă în revendicarea adevăratului potenţial creativ pe care îl purtăm cu toţii. Una din cheile cele mai importante în acest sens este a nu considera că acel spaţiu interior este separat de noi înşine.

Program: Duminica 26 februarie, Bucharest orele 10 – 14

Numărul de locuri este limitat pentru ca fiecare participant să primească atenția necesară.

Vă rugăm să vă înscrieți la 0722 358 054 (Rodica Micu)
sau e-mail andreea_lutic@yahoo.com

Program:

                     3 martie – De ce WuJi Gong? Activarea sincronicității în viața voastră
cu Andrew Fretwell

5 martie – Participa la cursul Descoperirea puterii reale prin WuJi Gong
Curs avansat cu Andrew Fretwell

Tel: Marius Stan  0724 560 810