Activarea ADNului si reîntinerirea

 

În clasele avansate de WuJi Gong, atentia se pune pe o mai profunda relaxare si pe eliberarea fricii de schimbare, frica ce se afla în ADN-ul fiecaruia.

Vorbind despre nivele avansate, probabil ca, la un moment dat, îi veti învata si pe altii WuJi Gong. Prin urmare, aceste clase avansate sunt o oportunitate de a experimenta întelepciunea minunatului vostru corp, pentru a întelege ca traim aceasta viata pentru a ne bucura si ca totul, incluzând constiinta umana, se afla într-un proces de evolutie.

Iata unele dintre subiectele predate la curs:

 • Folosirea respiratiei profunde pentru relaxare
 • Ce este vindecarea?
 • Conectarea cu cele 5 tipuri de stramosi si darurile lor
 • Deschiderea cele 5 canale energetice de strapungere din organism
 • Fuziunea celor 5 inteligenta în timpul practicii WuJi Gong
 • Folosirea celor 5 directii pentru a integra si de a echilibra diferite aspecte ale personalitatii
 • Armonizarea relatiei dintre liniile de sânge masculine si feminine
 • Alchimia sexuala a apei si focului in WuJi
 • Eliberarea stresului din organism si odihna profunda în energia pamântului
 • Relatia de încredere cu bucuria vietii, aici si acum
 • Cum anume încrederea profunda duce, în mod natural, la calm, vitalitate si echilibru fara a forta nimic.

Profesorii de WuJi Gong au o atitudine relaxata în fata vietii. Relaxarea si bucuria vietii sunt darurile pe care le oferiti.
Cele 5 tipuri de stramosi  din sângele dumneavoastra

Avem 5 tipuri de stramosi, conectati cu 5 directii si 5 elemente ale naturii. Iata mai jos un sumar al fiecarui tip de stramos si darurile lor.

(Important de înteles – ADN-ul vostru contine in el toata memoria întregilor vieti, începând de la Big Bang. Chiar aici, chiar acum, trebuie doar sa va deschideti !!! Ritualurile sunt minunate în acest scop, iar Wuji Gong reprezinta ritualul suprem !!!!!

 

NORD – Rinichi – element Apa

Pe linia voastra genealogica exista mai multi stramosi care au fost experti în supravietuire, vânatori si razboinici care au avut grija de trib sau familie. Daca simtiti ca aveti o vointa slaba sau nu sunteti în stare sa înfruntati viata ca pe un joc ce poate fi jucat la capacitate deplina, cereti acestor stramosi sa va sustina, pentru a va dezvolta ca razboinici neînfricati, pentru a face fata provocarilor vietii. Este mai puternic atunci când se practica WuJi Gong cu fata catre nord si, de asemenea, atunci când spatele si rinichii stau catre nord. Simtiti acesti stramosi în spate, oferindu-va curaj, vointa si putere si lasati rinichii sa rezoneze.

EST – Ficat – element Lemn

Pe linia voastra genealogica exista mai multi stramosi care au fost experti în afaceri, dezvoltare, în îndrumarea si gestionarea oamenilor si a organizatiilor. Comercianti si antreprenori care, fara efort, au avut o viziune asupra afacerilor sau a organizatiilor, pentru a se sustine pe ei însisi, pentru a se putea dezvolta. Daca va este dificil sa aveti o viziune a acestei vieti în care sa puneti în actiune ceea ce va doriti cu adevarat, atunci puteti solicita întelepciunea acestor stramosi.

SUD – Inima – element Foc

Pe linia voastra genealogica exista mai multi stramosi care au fost conectati cu Spiritul – samani, preoti, profesori, Nemuritori taoisti si adepti ai acestei cunoasteri. Aceste fiinte minunate au cunoscut intuitiv scopul vietii umane, au fost conectate direct cu scopul lor si au puterea de a îndruma pe altii sa faca acelasi lucru. Ei au cunoscut cultivarea de sine si cum anume sa integreze aceasta în viata de zi cu zi. Ei au stiut cum sa se bucure de viata cu adevarat. Daca va este dificil sa va conectati cu îndrumarea voastra interioara, cu scopul vostru divin, daca va este greu sa va bucurati de viata, conectati-va cu acesti strabuni si cereti-le ca Lumina si Întelepciunea sa apara în viata voastra.

Este mai puternic atunci când se practica WuJi Gong cu fata care sud sau atunci când încheiati secventa catre sud, deoarece se activeaza toate glandele corpului. Glandele si sistemul nostru hormonal sunt în legatura cu intuitia superioara. În acest mod, apare starea prin care putem cunoaste raspunsurile.

VEST – Plamâni – element Metal

Pe linia voastra genealogica exista mai multi stramosi care au fost artisti, muzicieni, pictori si persoane care au apreciat partea abstracta a vietii. Ei stiau cu adevarat cum sa se bucure de frumusetea acestei lumi si au stiut cum sa se relaxeze profund, au cunoscut modalitatea de a culege recompensele din aceasta viata si de a primi frumusetea, în inima si în plamâni. Ei au stiut cum sa primeasca inspiratia si sa o transmita prin arta. Daca va simtiti deconectati de capacitatea de a va relaxa, pentru a simti pe deplin bucuria si frumusetea acestei lumi, daca va este greu sa fiti cu adevarat în contact cu sentimentele voastre si sa fiti sinceri, cereti acestor stramosi ajutor, pentru a va sprijini în a aprecia cu adevarat frumusetea si puterea. Este mai puternic atunci când se practica WuJi Gong cu fata catre vest.

 

Centru – Splina – elementul P?mânt

Pe linia voastra genealogica exista mai multi stramosi care au fost experti în a cunoaste momentul potrivit si locul potrivit, precum si modul corect de actiune, care au fost foarte pragmatici si au avut o mare spontaneitate. Ei stiau cum sa faca apel la razboinic sau la saman, ei au stiut cum sa apeleze la mintea omului de afaceri, mintea bucuriei sau mintea abstracta a fiecarui element, în orice situatie. Ei au stiut sa aplice aceasta cunoastere cu spontaneitate si relaxare, la momentul potrivit. Echilibrul si împamântarea constituie cheia; daca sunteti echilibrati, cunoasterea voastra intuitiva functioneaza perfect în orice situatie.

Acest element este integrat în întreaga forma de WuJi Gong, de fiecare data când ne centram pe momentul prezent si ne aliniem cu el. În cele din urma, toate cele 4 linii de stramosi si elementele asociate lor vor fi integrate si exprimate prin acest centru si prin intentia interioara (YI).

 

Puteti simti modul în care WuJi Gong este capabil sa faca asta?

Bucurati-va de acest lucru !

Cu dragoste,

Andrew Fretwell