ГЛОБАЛЕН ОНЛАЙН ТРЕНИНГ

WU JI GONG FOR A SYNCHRONISTIC LIFE

ГЛОБАЛЕН ОНЛАЙН ТРЕНИНГ

11.07.-01.08.2020г.


У ДЖИ ГОНГ

 

Каним ви на първия ГЛОБАЛЕН ОНЛАЙН ТРЕНИНГ по У ДЖИ ГОНГ, който ще се води от  Андрю Кенет Фретуел – основател и Директор обучения на WWW.WUJI-GONG.ORG .

На този глобален курс хора от целия свят ще имат възможност да се докоснат и да се научат да практикуват една от най- древните форми на Тай Чи – У ДЖИ ГОНГ.

„Редовната ежедневна практика У Джи Гонг е особено необходима в момента на еволюцията на човечеството. Много от вас са забелязали как духовната енергия на нашата планета Земя все повече повишава вибрациите си и тя ще се увеличи още повече през следващите месеци и години. Всеки ще има нужда от начин да заземи тези много високочестотни енергии в телата и живота си. У Джи Гонг е ежедневната практика на Окончателното въплъщение и не само ви заземява, но и гарантира, че сте в баланс и хармония с жизнената сила. Редовната и ежедневна практика на У Джи Гонг ще ви даде увереност, че сте на правилното място с правилните хора, тъй като нашата планета преминава през процеса на прераждане. “

Андрю Кенет Фретуел
Основател WWW.WUJI-GONG.ORG

У Джи Гонг или Тай Чи за Просвещение е толкова магическа, че почти всеки, който го прави – включително и начинаещите тук на Запад – имат силни чувства на дълбоко душевно центриране, физическо заземяване и разширен поток на Чи (жизнена енергия). Те могат най-добре да се опишат като преживявания на просветление. Още по-невероятно е, че това преживяване не отминава, а става все по-добре с практиката. Повторното практикуване на формата задълбочава блаженото чувство на мир и усещането да се върнете към истинското си вътрешно Аз.

По време на този курс ще научим оригиналната 800-годишна родова форма на Чанг Сан Фън, основателят на Тай Чи от 13 век. Тази 15-минутна форма е много лесна за научаване, но същевременно уникално мощна. Това е напълно различно от бойните или меки „здравословни“ стилове, които днес се преподава.

Древното име на Тай Чи е У Джи Гонг. Това буквално означава „развиване на умение за влизане във Върховната мистерия“. Често се превежда като „Тай чи за Просветление“ или „Изначален Тай Чи“.

Тай Чи за Просветление постепенно разтваря всички физически и кармични слоеве на напрежение, както във вашето физическо така и в енергийно ви тяло.

В крайна сметка практикуването на тази форма отваря дълбоко вътрешно пространство във нашето тяло, където може да се разкрием нашия Изначален Дух, „лицето на вашата душа, преди да се родите“. Това вътрешно пространство се нарича “У Джи” или Върховно Неизвестно.

Опитът на хора практикуващи У ДЖИ ГОНГ:

„Перлата на моите търсения“: най-дълбоката практика, която открих.

След 25 години интензивно проучване и практика, използвайки ведически формули, индуистки пуджа, методи на космологията на Гурджейф, крия йогически пранаями, усъвършенствани санскритски мантри, никога не съм намерил метод, който да доведе до ефекта за толкова кратко време както с У Джи Гонг / Тай Чи за просветление. За мен ефектите се наблюдават на всички нива; от очевидно пренастройване на събитията в живота около мен (далеч отвъд онова, което всеки би могъл да приеме за съвпадение), до драстично засилена физическа енергия и интимно съгласуване с тялото; към дълбоко отваряне на енергийното / духовното тяло. “

(Мартин Вутке, основател и директор Невротерапевтични центрове за здраве)

“Просто невероятно! Напълно в свой собствен стил”

„Практикувал съм Тай Чи, в стил Чън, 24, 42 и 48 стандартизирани форми, както и два различни стила на Ба Гуа джан. Открих, че формата на Тай Чи за Просветление е най-пълната и удовлетворяваща форма, която някога съм срещал и изцяло в свой собствен стил. Очаквам го с нетърпение и обичам да го практикувам!

Медитацията е просто невероятна и ми донесе интуитивни напътствия в области, които никога не бих си представял. Това създава дълбоко чувство за баланс и хармония в тялото ми и дори в заобикалящата ме среда, което усещам през целия ден.”

(C. Dewreede, Vancouver BC)

Кой може да практикува У ДЖИ ГОНГ?

Всяка възраст, раса, пол или религиозна група. Не се изисква предишно обучение под каквато и да е форма на Тай Чи, Ци Гун или медитация. Може да се практикува и да бъде изключително  полезно за хора, които имат здравословни проблеми и за напълно здрави и активни хора. Необходимото количество пространство, за да се практикува формата е минимално – достатъчна е площ от около 2кв.м. Освен това може да се изпълнява при всяко времето – un или горещо, дъждовно или ветровито, за разлика от повечето форми на Тай Чи и Ци Гун.

Въпреки че формата е предназначена за постигане на вътрешна осъзнатост, тя има много полезни медицински ефекти. Д-р Джу Хуй, който първоначално е въвел формата на Запад, има клиника в Китай и го използва за лечение на повече от десет вида хронични заболявания, особено полезно е при сърдечни заболявания и високо кръвно налягане, както и за хора със слаб бъбрек или дефицит на Чи.

Тази форма се препоръчва и на възрастни хора, които може да са наранили коленете си с по-енергични форми. Тази форма не натоварва физическото тяло и използва лесно изместването на теглото и балансирани движения, за да активира енергийното тяло. Много възрастни хора ще намерят повече радост и изящество в тези движения. Възрастните хора също са в момент от живота си, когато търсят завършване и тази форма помага да се постигне усещане за вътрешно завършване.

Тази форма се изучава невероятно лесно. Толкова е просто да практикуваш, че буквално дори не е нужно да мислиш. Това „не мислещо“ състояние също е една от предпоставките да позволи на вашия процес на Просвещение естествено да се разгърне!

 

Какви са преките ползи от практикуването на У ДЖИ ГОНГ?

  • Повишаване на жизнеността
  • Цялостно хармонизиране
  • Намаляване на нивата на стрес
  • Повишаване на силата на имунната ни система
  • Създаване на вътрешен център и др.

Дизайнът на тази много проста за усвояване форма включва всеки аспект от теорията на Дао: Ин-Ян каналите на тялото, 5-те елемента на жизненоважните органи и сезонни цикли, фън-шуй, посоките на 8-те сили на Триграмата (Пакуа), Кан и Ли – вътрешната алхимия на водата и огъня, 10-те небесни стъбла и 12-те клона на китайския календар.

Наистина е невероятно колко много е опаковано в една малка мъничка форма!

По времето, когато Чанг Сан Фън създава тази форма, китайската духовна култура издига науката за Вътрешната алхимия до най-високия й връх.

Тази някогашна тайна форма на Тай Чи може да се счита за едно от бижутата на короната на духовното развитие на Китай, резултат от поколения предишни майстори на Дао, съсредоточени дълбоко върху разработването на практическа наука за промяна.


НАЧИН НА ПРОВЕЖДАНЕ

Курса ще се проведе изцяло ОНЛАЙН и ще се състои от 1 Въвеждаща лекция (безплатна) и 4 Практически тренинги (4 седмици, по 1 тренинг всяка седмица).

Като всеки един участник ще получи достъп до видеата от курса за период от 1 година.

Въвеждащ уебинар – 05.07.2020г от 17:00ч. – той ще е с безплатен достъп

Първи тренинг уебинар – 11.07.2020г. от 17:00 – 19:00

Втори тренинг  уебинар – 18.07.2020г. от 17:00 – 19:00

Трети тренинг  уебинар – 25.07.2020г. от 17:00 – 19:00

Четвърти тренинг  уебинар – 01.08.2020г. от 17:00 – 19:00


ЦЕНА

Редовна цена –  220 лв

Промоционална цена при  записване за курса до 9-ти юли (включително) – 165 лв

ВАЖНО – Ако не можете да присъствате на живите уебинари, но се запишете за курса и платите таксата за него – ще получите записите на всички уебинари!


РЕГИСТРАЦИЯ

За да се регистрирате за безплатния Въвеждащ уебинар за У ДЖИ ГОНГ натиснете този линг.

За да се регистрирате и заплатите таксата за ГЛОБАЛЕН ОНЛАЙН ТРЕНИНГ по У ДЖИ ГОНГ  натиснете този линг.

ГЛОБАЛЕН ОНЛАЙН ТРЕНИНГ по У ДЖИ ГОНГ е едно вдъхновяващо събитие, което ще ни научи на една специална техника,  която ще повиши многократно качеството ни на живот. Отделайки само 15 мин. на ден, ние ще бъдем много по жизнени, здрави и балансирани! 
ОЧАКВАМЕ ВИ!

Андрю Кенет Фретуел е майстор на У Джи Гонг и споделя тази форма в целия свят през последните 15 години, обучил е 160 учители по целия свят и е основател на WU JI GONG.ORG www.wuji-gong.org.  Неговата текуща лична мисия е да обучи десет хиляди учители и така тази форма да достигне поне 1 милион ученици по целия свят.