Puterea Wu Ji Gong mi-a înfrânt împotrivirea

WU JI GONG FOR A SYNCHRONISTIC LIFE

În ciuda împotrivirii mele acute, după trei ore de seminar cu Zhu Hui, am simţit o uimitoare deschidere a inimii. Când mi-am dat seama de puterea specială a Wu Ji, m-am emoţionat şi m-am panicat în acelaşi timp. M-am emoţionat pentru că niciodată nu am simţit o altă formă deschizându-mi inima atât de puternic. M-am panicat pentru că acum vroiam să aflu totul despre formă şi pierdusem ocazia de a pune întrebări în sesiunea de dimineaţă.

Nici nu ştiam dacă îmi pot aminti corect mişcările. Eram hotărât să NU sfârşesc ca acei oameni care pierd cea mai mare ocazie a vieţii, descrişi atât de bine de Winston Churchill: „Din când în când, oamenii se împiedică de adevăr, dar cei mai mulţi se ridică şi se zoresc mai departe, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat”.

Din fericire, prietenul meu Xiao Ru din San Francisco era dispus să traducă, aşa că l-am invitat pe Zhu Hui să îşi petreacă ziua următoare cu noi. Astfel am avut şansa să descopăr şi alte haruri ale sale. Mi-a făcut un excelent tratament de acupunctură, precum şi o foarte pătrunzătoare citire a palmelor şi a feţei. Citirea feţei este o artă mult mai populară în China decât astrologia, iar Zhu o foloseşte ca parte a diagnosticării în lucrul cu pacienţii.

Mai târziu am descoperit că Zhu era renumit în China pentru exactitatea cu care folosea citirea palmelor şi a feţei în domeniul medical. Forma feţei dezvăluie cele cinci aspecte ale naturii (de exemplu un tip de corp de lemn sau de apă, sau de foc). Măsurând diferite zone ale feţei, îţi poate spune dacă energia ta jing (esenţa sexuală), qi (respiraţia subtilă care curge prin meridiane) şi shen (spiritul organelor) sunt în echilibru. Zhu mi-a studiat faţa şi mi-a spus că am fost foarte norocos să mă nasc cu un excelent echilibru al celor trei energii.