Wu Ji Gong ca Punte Spirituală

WUJI GONG FOR A SYNCHRONISTIC LIFE

Not a BuddyPress user profile page.

Podul Golden Gate din San Francisco la răsărit. Orientat către Oceanul Pacific, ca un simbol al comunicării între America şi Orient. Ca din întâmplare, Wu Ji Gong, una dintre perlele coroanei spiritualităţii Chineze, a fost adusă şi transmisă pentru prima data în America în apropierea Golden Gate.Tai Chi-ul Primordial insuşi este o punte care îi ajută pe oameni să cuprindă oceanul vibraţional nesfârşit al spaţiului dintre cer şi pământ.

Acest ritual întrupează de asemenea şi principiile feng shui, ştiinţa Direcţionalităţii – felul în care locul şi momentul influenţează curgerea Qi-ului şi destinul. Prima transmitere a acestei forme în America, în San Francisco, are o semnificaţie feng shui. M-am născut în San Francisco, Presidio, acum un parc cu eucalipţi înalţi, aflat la unul din capetele podului Golden Gate. Mama mea putea vedea Golden Gate de la fereastra din spitalul Letterman Army, unde m-a născut. Bunicul meu (general în corpul medical al armatei) a fost ofiţer comandant, iar o stradă, Winn Way, îi poartă numele. Taoistul Ni Hua Ching mi-a privit odată harta astrologică şi intuind prezenţa podului, m-a întrebat: „Există o structură impunătoare în apropierea locului în care te-ai născut? Simt că aceasta are o influenţă semnificativă în destinul tău de a transmite Taoismul în Occident.”

S-a potrivit ca prima mea experienţă a Tai Chi-ului Primordial să fie în San Francisco, lângă podul Golden Gate. Am simţit învăţarea acestei forme ca pe o renaştere. Deja studiam de şaisprezece ani artele Taoiste, iar înainte de asta, artele Yoga. Cu toate astea, învăţarea Wu Ji Gong a fost complet proaspătă – ca şi cum China a venit în oraşul meu natal, în San Francisco şi m-a cinstit cu unul din secretele sale cele mai adânci, o perlă a coroanei spirituale. Dincolo de destinul meu, simt că prezenţa podului Golden Gate e o binecuvântare care susţine răspândirea Wu Ji Gong în Occident.